spacer

Activiteiten

spacer

spacer

De webshop van dierenartsenpraktijken door heel Nederland en de coöperatie gaat verder onder een nieuwe naam. Doc&Booff verandert vanaf 1 januari 2018 in VoorMijnDier. De gedachte achter de webshop blijft hetzelfde, maar er is gekozen voor een beter passende naam en een website die gebruiksvriendelijker is. Een webshop die bovendien goed functioneert op mobiel, tablet en computer.  

                     home vmd

De webshop blijft de online winkel van de aangesloten praktijken en de coöperatie. Met een herkenbare naam en een deskundige uitstraling. Dé webshop waar diereigenaren terecht kunnen voor (dieet)voeding en andere producten die de gezondheid van hun dier bevorderen. Naast het assortiment, is er een grote hoeveelheid advies van dierenartsen en -assistenten terug te vinden op de website. Tenslotte is er gekozen voor flexibele software die ons veel meer mogelijkheden biedt qua marketing en automatisering.

Doc&Booff verandert vanaf 1 januari 2018 in VoorMijnDier. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de webshop? Meld u aan en lees meer over VoorMijnDier op www.ikbenvoormijndier.nl