spacer

spacer

spacer

Jeroen van DamJeroen van Dam
Directeur Coöperatiezaken

spacer

Contact

Contact
088 - 032 18 80
Email
jeroen@dactari.nl

Het bestuur van Dactari is belast met het besturen van de coöperatie. In de breedste zin van het woord. Het bestuur ziet er op toe dat het bedrijfsplan wordt nageleefd, leden geïnformeerd worden en diverse activiteiten en projecten voor en door de leden worden opgestart en aangeboden.

De directeur en zijn medewerkers dragen er zorg voor dat de zaken die met coöperatie te maken hebben op een goede wijze worden uitgevoerd en het bestuur (en daarmee de leden) hierover worden geïnformeerd.

Uiteraard kan dit niet geschieden zonder de hulp van haar leden, de dierenartsen. Deze leden zijn onder andere vertegenwoordigd in de Commissie van Advies.

Bestuur

bestuur2018

Het bestuur van Dactari bestaat op het moment uit vier bestuursleden (v.l.n.r.): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (interim-voorzitter/secretaris), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Penningmeester), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Team Dactari

Het dagelijks besturen van de coöperatie en leiding geven aan het team van enthousiaste medewerkers van Dactari wordt gedaan door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..