spacer

spacer

spacer

Jeroen van DamJeroen van Dam
Directeur Coöperatiezaken

spacer

Contact

Contact
088 - 032 18 80
Email
jeroen@dactari.nl

Dactari Dierenartsencoöperatie heeft momenteel ruim 2300 leden. Na een periode van ledenstop kunnen er sinds juni 2015 weer nieuwe leden toetreden.

Onze doelstelling is het optimaliseren van de financiële situatie van de practicus en het optimaliseren van de praktijkvoering. Dit willen wij bewerkstelligen voor onze leden met onder andere de volgende projecten voor practici:

  • ICOVet, het centrale platform voor intercollegiaal overleg (www.icovet.nl).
  • PE-Veterinair, een onafhankelijk systeem dat dierenarts en aanbieders van nascholing de mogelijkheid biedt om het bijhouden van vakkennis en registers inzichtelijk te maken (www.PEveterinair.nl).
  • Doc&Booff, ‘dé online webshop van jouw dierenarts’. Consumenten kunnen op deze webshop de juiste keuzes maken voor hun huisdier, omdat de kennis en kunde van de dierenartsen aan de basis ligt van deze webshop, waar u als lid bij aan kunt sluiten (www.docbooff.nl).
  • Dactari zorgt voor gezamenlijke afspraken met betrekking tot inkoop, zoals telefonie, kantoorbenodigdheden en afvalverwerking. Hierdoor kan kostenbesparing behaald worden.
  • Op het gebied van Praktijkmanagement worden trainingen en praktijkbegeleiding geboden. Tevens komt er de mogelijkheid om loonadministratie en ondersteuning bij personeelsmanagement via Dactari te regelen.

Daarnaast kunnen nieuwe marktideeën vanuit de praktijk tot uitvoering gebracht worden met ondersteuning vanuit Dactari. Hiervoor kan een verzoek worden ingediend. Dactari wil haar leden graag ondersteunen op diverse gebieden; van nascholing tot hulp bij praktijkvoering.

Download hier de statuten in PDF van Dactari Dierenartsencooperatie (okt. 2014) >>

Wordt u ook lid?

Bent u overtuigd van de voordelen die ons lidmaatschap u als practicus kan bieden? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur deze digitaal, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post aan Dactari Dierenartsencoöperatie, Beversestraat 23, 5431 SL Cuijk.

Download hier het aanmeldformulier (PDF) >>

Het bestuur zal vervolgens uw aanvraag voor het lidmaatschap van Dactari Dierenartsencoöperatie in behandeling nemen*. Indien uw lidmaatschap wordt goedgekeurd ontvangt u inloggegevens voor ons specifieke ledendeel op de website en wordt u opgenomen in ons mailingbestand. 

Voor het jaar 2017 zijn er geen kosten verbonden aan het lidmaatschap van Dactari. Dit houdt in geen lidmaatschapsgeld én geen entreegeld en toch profiteren van de collectieve voordelen en ondersteuning die wij aan u als lid kunnen bieden.

Wij heten u graag welkom bij Dactari Dierenartsencoöperatie!

 

*Voor het lidmaatschap geldt de volgende voorwaarde, zoals vermeld in de Statuten van Dactari Dierenartsencoöperatie U.A. 25 september 2014, artikel 4.1.:

‘Natuurlijke personen die als dierenarts worden aangemerkt in de zin van artikel 1.1 van de Wet Dieren en als zodanig zijn ingeschreven in het in voormelde wet bedoelde register en die als praktiserend dierenarts hetzij als zelfstandige hetzij in loondienst beroepsmatig diergeneeskundige handelingen zoals bedoeld in artikel 1.1. van de Wet Dieren verrichten in het Koninkrijk der Nederlanden.’