Collectieve Inkoop

spacer

dactari support full

spacer

jannekeJanneke ten Hoeve
Projectmanager ledencontact

spacer

Contact

Contact
06 - 468 99 168
Email
janneke@dactari.nl

Energie speelt een steeds grotere rol in de besparing van kosten en een duurzame bedrijfsvoering. Tegelijkertijd is de energiemarkt complexer geworden door schommelende energieprijzen, technologische ontwikkelingen en nieuwe doelstellingen met betrekking tot duurzaamheid.

Logo Energy Services

Bij veel ondernemers roept dit vragen op zoals:

  • Welke mogelijkheden zijn er en welke keuze kan ik het beste maken?
  • Welke overwegingen zijn het belangrijkst voor mijn onderneming?
  • Hoe geef ik effectief invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

 Om u meer grip te geven op deze beweeglijke markt heeft Dactari Dierenartsencoöperatie een betrouwbare energiepartner gevonden in Energy Services, hét aanspreekpunt voor uw energie gerelateerde vragen. Door voor de collectieve inkoop van energie samen te werken met deze energiepartner, kunnen ze u sterke producten en diensten aanbieden. Niet alleen nieuwe inkoopstrategieën, maar ook diensten op het gebied van energiemanagement zoals energiemonitoring, energiebesparingsonderzoeken, vergroening en CO2-compensatie.

Energy Services biedt u scherpe tarieven in combinatie met gunstige voorwaarden. Ze ontzorgen u op het gebied van energie met passend advies en de inkoop van energie aan de hand van jarenlange ervaring in deze sector. De experts van Energy Services werken op een snelle, informele en non-nonsense manier samen met de klant, waardoor u op de hoogte blijft en de energie inkoop met een gerust hart aan ze overlaat.    

Wanneer u geïnteresseerd bent in de advisering en energie inkoop van Energy Services, kunt u een kosteloze contractanalyse laten doen. Hierin worden uw huidige leveringskosten vergeleken met de collectieve tarieven van Energy Services. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met Energy Services? Meld u nu aan voor een kosteloze analyse.

Wilt u meer weten over Energy Services? Klik dan hier om naar de website te gaan.