Doc&Booff - Dé online winkel van jouw dierenarts

spacer

DocBooff logowoord kleur 2015

spacer

Gwen
Gwen van Schijndel
Content Management

Melissa
Melissa Rutjes
Marketing

Jesper
Jesper Arts
Controller

jeroen
Jeroen van Dam
Directeur Coöperatiezaken

spacer

Contact

Praktijken  / 09:00 tot 16:30
088 - 0321 810
Email
praktijk@docbooff.nl
Website
http://www.docbooff.nl

De online winkel van de dierenartsen

De Nederlandse dierenartsen zijn met Doc&Booff online aanwezig met deskundig advies en alle dierenbenodigdheden. Sinds 4 oktober 2014 is de webshop Doc&Booff live. Ruim 400 dierenartsenpraktijken doen inmiddels mee.

Hiermee krijgen consumenten direct online toegang tot de dierenarts. Klanten kunnen op deze webshop de goede keuzes maken voor hun huisdier omdat de kennis en kunde van de dierenartsen aan de basis ligt van Doc&Booff. Met praktische tips, video’s, en productinformatie worden klanten deskundig geïnformeerd over diergezondheid.

Op internet is er inmiddels heel veel aanbod voor de dierenbezitter. De klant wil graag het beste voor zijn of haar huisdier. Daarom maakt Doc&Booff het de dierenbezitter voortaan gemakkelijk door diverse producten, die voorheen niet bij de dierenarts verkrijgbaar waren, via Doc&Booff bestelbaar te maken. Daarnaast zijn uiteraard de bekende dierenartsproducten zoals speciale voedingen, diëten, vlooien- en ontwormingsmiddelen ook te verkrijgen. Een groot aanbod tegen scherpe prijzen omdat met Doc&Booff de dierenartsen hun krachten bundelen.

docbooff schermen

De bestellingen worden aan huis bezorgd of kunnen opgehaald worden bij de dierenartsenpraktijk. Wanneer de dierenbezitter de bestelling ophaalt bij de praktijk betalen ze geen bezorgkosten en is het voor de praktijk weer een contactmoment met de diereigenaar.

Voor de dierenartsen wordt het met Doc&Booff mogelijk, een eigen, professionele webshop aan te bieden, die centraal ontwikkeld en onderhouden wordt en als merk in de markt herkend gaat worden. De webshop gaat zorgen voor extra binding met bestaande klanten en zal ook nieuwe klanten trekken. Hier bewijst zich het nut van een coöperatie voor de individuele leden.

10 Redenen om mee te doen:

  1. Deelname aan collectieve consumentenacties en -mailings
  2. Goede keus producten
  3. Marketingtrainingen van onze DAP manager
  4. Meer traffic in uw praktijk
  5. Meer autoriteit en aandacht voor de dierenarts
  6. Provisie voor de praktijk
  7. Aanboren nieuwe markt
  8. Mogelijkheden voor nieuwe verdienmodellen
  9. Vergroting van de concurrentiekracht
  10. Advies en ondersteuning van het dierenartsenpanel

Doc&Booff ontzorgt u bij uw online winkel!

Doc&Booff draagt bij aan het versterken van de relatie tussen de dierenbezitter en de dierenarts. Kijk op www.docbooff.nl of neem contact op met de praktijkinformatielijn: 088-0321810.

 

DocBooff5pers