spacer

spacer

dactari support full

spacer

jannekeJanneke ten Hoeve
Projectmanager ledencontact

spacer

Contact

Contact
06 - 468 99 168
Email
janneke@dactari.nl

Een loepbril geeft u een loepzuivere vergroting bij werk waar hoge precisie vereist is. Door de heldere vergroting is het mogelijk op nauwkeurige wijze te opereren terwijl u een juiste werkhouding aanhoudt. Deze moderne loepbril is van origine ontwikkeld in samenwerking met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en zijn ook zeer geschikt voor gebruik in de dierenartsenpraktijk. De bril voldoet aan de WIP richtlijn en is comfortabel in het dragen, mede door het lichte gewicht.

loepbril dierenarts

Wat kunt u verwachten van de Binoc One loepbril?

  • Hoogwaardige optiek voor een heldere 2.5x vergroting
  • Through The Lens techniek
  • Werkafstand standaard 42 en 55 cm
  • Zichtveld door loupes > 10 cm
  • Scherpte-diepte marge: 10 cm naar voren en 10 cm naar achteren
  • 3-traps verstelbare zij-veren
  • Uiterst licht in gewicht; zeer comfortabel ook bij langdurig gebruik
  • Oogcorrectie kan worden verwerkt in glazen én loepsysteem

Binoc Falcon: uitbreiding bril mét lichtbron

Behalve de Binoc One, een standaard loepbril, is er ook de mogelijkheid om de loepbril uit te breiden met het innovatieve lichtsysteem Binoc Falcon. Een volledig draadloze lichtbron die toepasbaar is op vrijwel ieder model loepbril. Zo vergroot u het zicht verder aan de hand van een kleine lamp die u boven op de loepbril klikt. Dit draadloze LED lichtsysteem heeft een oplader waarmee de lamp opgeladen kan worden tot een bruikbare werktijd van meer dan 70 minuten. Ook krijgt u bij de aanschaf van de Binoc Falcon twee lichtunits waardoor u de behandeling van het dier zonder noemenswaardige onderbreking kan voortzetten wanneer de eerste accu leeg raakt.

Dactari Dierenartsencoöperatie is een samenwerking aangegaan met Dental ProVision om deze loepbrillen tegen een verlaagd tarief aan te kunnen bieden. Wilt u meer informatie over de loepbril of wenst u een demonstratie op locatie? Geef dit door via het formulier op www.dactari.nl/voordeel of neem direct contact en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Wilt u meer weten over onze partner in loepbrillen? Bekijk de website van Dental ProVision.