Collectieve Inkoop

spacer

dactari support full

spacer

jannekeJanneke ten Hoeve
Projectmanager ledencontact

spacer

Contact

Contact
06 - 468 99 168
Email
janneke@dactari.nl

Contact

Contact
088 - 032 18 25
Email
camille@dactari.nl

Eén van de pijlers waarop veel coöperaties groot zijn geworden is de gezamenlijke inkoop. Ofwel, collectiviteitsvoordeel! Momenteel zijn er een aantal collectieve inkooptrajecten die lopen. Aanmelden gaat heel eenvoudig, middels onderstaand formulier kunt u aangeven aan welke collectiviteitstrajecten u wilt deelnemen. Voor de inkoop van de hygiënemiddelen en/of de inkoop van de kantoorartikelen ontvangt u via onze partners inloggevens om direct te gaan bestellen. De overige partners nemen eerst contact met u op om uw wensen te bespreken.

 Via onderstaande links kunt u meer informatie opvragen:

  • Telefonie: Kwalitatief goede bereikbaarheid voor zowel vaste en mobiele telefonie middels Teletronics. Een partner waar Dactari al vele jaren naar volle tevredenheid mee samenwerkt en waar ruim 100 dierenartsenpraktijken al hun telefonie hebben ondergebracht. U krijgt een korting op de tarieven en een kwalitatief goede verbinding plus een uitstekende service;
  • Kantoorartikelen: Om uw praktijk draaiende te houden zijn er allerlei verbruiksartikelen nodig. Dactari heeft een collectiviteitscontract met de firma Lyreco afgesloten. Deze firma biedt de leden van Dactari een korting aan over het gehele assortiment en heeft daarnaast uitstekende leveringsvoorwaarden!
  • Afvalverwerking: U wilt natuurlijk dat uw restafval en uw medische afval netjes verwerkt wordt. Dactari is daarom een samenwerking aangegaan met 's lands grootste afvalverwerker Suez. Op deze pagina vindt u ook wat andere nuttige links over afvalverwerking;
  • Hygiëne: Een optimale hygiëne is van groot belang voor iedere praktijk. Carel Lurvink is expert op dit gebied en sinds 1 juni jl. partner van Dactari. Zij bieden Dactari leden een korting op het zeer uitgebreide assortiment, waaronder Praktisan; een uniek middel waarmee u kunt reinigen en desinfecteren in één handeling.
  • Onderhoud veiligheidsmiddelen: Vanaf 2017 kunt u gebruik maken van Saval om uw veiligheidsmiddelen periodiek te laten controleren. Saval kan nog veel meer voor u beteken!
  • Bedrijfskleding: Ontvang ook 10% korting op bedrijfskleding voorzien van bedrijfslogo bij Carel Lurvink.
  • Energie inkoop en advisering: Bespaar op uw energiekosten met Energy Services, hét aanspreekpunt voor al uw energie gerelateerde vragen.
  • Zorgverzekering: Met onze partner VGZ kunnen we u en uw familieleden premievoordelen bieden op uw zorgverzekering. Zo bespaart u in 2018 10% op de basisverzekering en 10% tot 15% korting op de aanvullende verzekeringen.
  • Loepbrillen: Vergroot uw zicht aanzienlijk en opereer met hoge precisie met behulp van de loepbrillen van Binoc Vision.  

Heeft u zelf ideeën of wensen omtrent diensten of goederen welke u graag collectief in zou willen kopen, laat u het dan vooral aan ons weten door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen!

Laat Dactari u begeleiden!

Graag helpen wij u om uw collectiviteitsvoordeel geheel te benutten. Vul daarom snel onderstaand formulier in en wij zorgen dat u snel deel kunt nemen aan de gewenste projecten!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef een geldig e-mailadres op
Ongeldige invoer
Wat is het adres waar de goederen / containers geleverd mogen worden?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Uw factuurgegevens:
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Voer een geldig Kamer van Koophandel nummer in, dit bestaat uit maximaal 8 cijfers.
Ongeldige invoer
Geef hieronder aan waar Dactari uw gegevens aan door mag geven:
U dient minimaal één keuze te maken
Beveiliging
Ongeldige invoer