VoorMijnDier: Dé webshop van de dierenartsenpraktijk

spacer

voormijndier

spacer

Gwen
Gwen van Schijndel
Content Management

Melissa
Melissa Rutjes
Marketing

Jesper
Jesper Arts
Controller

Jeroen 2017
Jeroen van Dam
Directeur Coöperatiezaken

Camille
Camille Cunningham
Marketing

spacer

De online winkel van de dierenartsen Doc&Booff is sinds 1 januari 2018 veranderd in VoorMijnDier. De gedachte achter de webshop blijft hetzelfde, er is echter gekozen voor een beter passende naam en een website die gebruiksvriendelijker is. Wilt u meer informatie over VoorMijnDier of uw praktijk aanmelden voor de vernieuwde webshop? Ga dan naar ikbenvoormijndier.nl 

De Nederlandse dierenartsen zijn met de webshop online aanwezig met deskundig advies en veilige en verantwoorde dierenbenodigdheden. Sinds 4 oktober 2014 is de webshop Doc&Booff live. Met Doc&Booff is een sterke basis opgebouwd met ruim 400 aangesloten dierenartsenpraktijken, een groot aantal vaste klanten en goede afspraken met leveranciers. Vanaf 1 januari 2018 gaat de webshop verder onder de naam VoorMijnDier. Een vernieuwde webshop met een passende naam en website die goed werkt op computer, tablet en mobiel.

Met de webshop krijgen consumenten direct online toegang tot de dierenarts. Klanten kunnen hier de goede keuzes maken voor hun huisdier omdat de kennis en kunde van de dierenartsen aan de basis ligt van onze webshop. Met praktische tips, advies en productinformatie worden klanten deskundig geïnformeerd over diergezondheid.

Op internet is er inmiddels heel veel aanbod voor de dierenbezitter. De klant wil graag het beste voor zijn of haar huisdier. Daarom maakt onze webshop het de dierenbezitter voortaan gemakkelijk door diverse producten, die voorheen niet bij de dierenarts verkrijgbaar waren, via de webshop bestelbaar te maken. Daarnaast zijn uiteraard de bekende dierenartsproducten zoals speciale voedingen, diëten, vlooien- en ontwormingsmiddelen ook te verkrijgen. Een groot aanbod tegen scherpe prijzen omdat de dierenartsen met deze webshop hun krachten bundelen.

De bestellingen worden aan huis bezorgd of kunnen opgehaald worden bij de dierenartsenpraktijk. Wanneer de dierenbezitter de bestelling ophaalt bij de praktijk betalen ze geen bezorgkosten en is het voor de praktijk weer een contactmoment met de diereigenaar.

Voor de dierenartsen wordt het mogelijk een ruim assortiment aan te bieden met een webshop die centraal ontwikkeld en onderhouden wordt en als merk in de markt herkend gaat worden. De webshop gaat zorgen voor extra binding met bestaande klanten en zal ook nieuwe klanten trekken. Hier bewijst zich het nut van een coöperatie voor de individuele leden.

8 Redenen om mee te doen:

  1. Deelname aan collectieve consumentenacties en -mailings
  2. Veilige en verantwoorde producten
  3. Marketingtips en tricks om de webshop te promoten
  4. Meer contactmomenten met uw klanten
  5. Meer autoriteit en aandacht voor de dierenarts
  6. Aanboren nieuwe markt
  7. Vergroting van de concurrentiekracht
  8. Advies en ondersteuning van de klankbordgroep

De webshop draagt bij aan het versterken van de relatie tussen de dierenbezitter en de dierenarts. Kijk op ikbenvoormijndier.nl of neem contact op met de praktijkinformatielijn: 088-0321800.