spacer

spacer

dactari support full

spacer

CamilleCamille Cunningham

spacer

Contact

Contact
088 - 032 18 25
Email
camille@dactari.nl

BonGo Solar is één van de meest vooraanstaande leveranciers in Nederland op het gebied van zonnepanelen. Dactari Dierenartsencoöperatie is een samenwerking aangegaan met BonGo Solar om u een collectiviteitsvoordeel te kunnen bieden op de aankoop van zonnepanelen. Dit betreft niet alleen zonnepanelen voor uw dierenartsenpraktijk, ook krijgt u via Dactari korting op de aankoop van zonnepanelen voor het dak van uw eigen woning (dit geldt voor iedereen die werkzaam is bij een dierenartsenpraktijk).Investeer in uw toekomst met zonne-energie en draag direct bij aan een beter milieu. 

BonGo Solar, expert in zonnepanelen

Bij de keuze voor zonnepanelen, zijn drie belangrijke vragen die beantwoord moeten worden:

BonGo solar logo 1

  • Wat is uw energieverbruik?
  • Wat is uw budget?
  • Wat vindt u mooi?

De experts van BonGo Solar gaan samen met u in gesprek om deze vragen te beantwoorden. Aan de hand hiervan zal er een pakket worden samengesteld, passend bij uw situatie en wensen. Zo weet u zeker dat u het gewenste resultaat haalt uit uw investering. Met het collectiviteitsvoordeel bespaart u honderden euro's op de aankoop van zonnepanelen en gaat u dus ook eerder terugverdienen op uw investering. BonGo Solar levert alleen zonnepanelen van de beste kwaliteit en garandeert dan ook een maximaal rendement. Dit houdt in dat de zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal van 80% van het installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren. Meer weten over BonGo Solar? Ga hier naar de website.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de zonnepanelen van BonGo Solar, kunt u naar de website van BonGo Solar gaan en vrijblijvend een aanmeldformulier invullen