Nascholing

Samen leren, goed geregeld.

Registratie

Het online platform voor het bijhouden van jouw ontwikkelingsactiviteiten en jouw kwaliteitsregister.

Ondersteuning voor praktijken

Pasklare oplossingen voor een soepel draaiende praktijk.

Accreditatie

Organiseer je nascholing? Wij helpen je met de accreditatie.

Persoonlijke ondersteuning

Samen werken aan je persoonlijke uitdagingen.

Ons Dactari Fonds

Je zal het maar hebben: een goed idee dat niet te financieren is. Wij helpen je.

Over de organisatie

Maak kennis met ons en leer meer over onze missie, visie en waarden.

Commissies

Wij laten ons adviseren door de Commissie van Advies en de Investeringsadviescommissie.

Sponsoring & ondersteuning

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, onder andere door mooie initiatieven te ondersteunen.

Lidmaatschap

Ben jij praktiserend dierenarts? Of student diergeneeskunde?
Word kosteloos lid van onze coöperatie!

Vacatures

Kom jij binnenkort ons team versterken?

Open IOD Wonden Paard

29 januari en 12 februari 2025

Over deze bijeenkomst

Dactari organiseert intercollegiaal overleg bijeenkomsten voor paardenartsen die gesponsord worden door Audevard. Tijdens deze bijeenkomsten op woensdag 29 januari en woensdag 12 februari 2025 Oldeholtpade bespreken we wonden bij paarden.

Met collega’s en met deskundige Dr. Jacintha M. Wilmink bespreek je eigen casuïstiek of vraagstukken uit je eigen praktijk op het gebied van wonden. Het doel is verder te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Na afloop van deze sessies ga je naar huis met concrete tips om patiënten met wonden beter en met meer zelfvertrouwen te behandelen.

Na afloop van de bijeenkomst, om 18.00 uur staat een maaltijd klaar.

Voorbereiding

Bij intercollegiaal overleg gaat het om casuïstiek uit eigen praktijk, daarom vragen we alle deelnemers om ten minste één casus te mailen naar nascholing@dactari.nl. Je kunt hieraan ook foto-, of videobeelden toevoegen. Deze worden tijdens de bijeenkomst op het scherm vertoond.

We verzoeken je om de casuïstiek minimaal twee weken voor de eerste bijeenkomst aan te leveren. De specialist heeft zo de gelegenheid zich voor te bereiden om gerichte verdieping te bieden.

Door middel van het aanleveren van eigen casuïstiek geef je zelf richting aan de onderwerpen. Hiermee krijg je gericht antwoord lastige zaken waar je tegenaan loopt in de praktijk.

Over de specialist

Jacintha M. Wilmink DVM PhD Diplomate RNVA is specialist Chirurgie Paard en heeft een indrukwekkende staat van dienst als expert wondgenezing. Zo ontwikkelde en evalueerde zij een nieuwe methode voor huidtransplantaties bij paarden en heeft ze zich met haar bedrijf ‘Woumarec’ in meest volledige zin toegelegd op wondbehandeling bij het paard.

Praktische informatie

SpecialistJacintha M. Wilmink DVM PhD Diplomate RNVA
Data29-01-2025 & 12-02-2025
TijdenBeide data: 15:00-19:00 uur
Voor wieDierenartsen
LocatiePaardenkliniek Wolvega, Stellingenweg 10, 8474 EA Oldeholtpade
KostenMet intercollegiaal overleg abonnement: €300 (excl. btw) Zonder intercollegiaal overleg abonnement: €330 (excl. btw)
Nascholingspunten6 IOD-punten in totaal

Let op

Met het versturen van dit formulier schrijf je je in voor beide bijeenkomsten die gehouden worden op maandag 29 januari & maandag 12 februari 2025. Aanmelden voor één losse middag is niet mogelijk.

Opgeven voor de training kan tot 8 januari. Bij afmelding na deze datum worden de volledige cursuskosten in rekening gebracht. De cursus vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Je hoort uiterlijk drie werkdagen nadat de mogelijkheid tot inschrijving is gesloten of de cursus doorgang vindt.